Agri Star

AGRI STAR -sarjaan kuuluu monipuolisia ja nostokykyisiä kurottajia, jotka tarjoavat tasapainoisen käyttökokemuksen tehokkuuden ja ketteryyden välillä ahtaissa ympäristöissä, joissa vaaditaan suurta nostokykyä.

AGRI STAR EVO2 -kurottajassa on polkimella ohjattava ryömitystoiminto (inching), jonka avulla kone liikkuu hitaasti myös moottorin täysillä kierroksilla. Säätötilavuuspumpulla ja hydrostaattimoottorilla varustettu EVO2-voimansiirto mahdollistaa kiihdytyksen 0–40 km/h ilman vaihteen vaihtamista.

Tämä teleskooppikurottaja sopii erityisesti perävaunun vetämiseen maantiellä, sallittu maksimikuormitus on 20 tonnia ja suurin sallittu nopeus 40 km/h. Myös materiaalien lastaus ja purkaminen onnistuvat vaivattomasti vastavivulla varustetun puomin kinemaattisten ominaisuuksien ansiosta, jotka suurentavat huomattavasti haarukkakelkan pyörimiskulmaa.

Lisäksi puomin sisään sijoitettu ulostyöntösylinteri parantaa näkyvyyttä ja käyttöturvallisuutta.

ROPS-FOPS-hyväksytty ohjaamo sisältää kaikki turvalaitteet ja tarjoaa miellyttävän työympäristön. Ohjaamoon on saatavana myös ilmastointi. Käyttömukavuuden lisäämiseksi kurottajaan voi asentaa tilauksesta myös uudet automaattisesti jousitetut istuimet.

- Polkimella ohjattava ryömitys
- EVO2-voimansiirto säätötilavuuspumpulla ja hydrostaattimoottorilla
- Hyväksytty perävaunun vetämiseen maantiellä (maks. 20 t – 40 km/h)
- ROPS-FOPS-hyväksytty ohjaamo
- Saatavana uudella ohjaamolla Giugiaro Design
                                  
© Parviainen Heavy Oy - Kaikki oikeudet pidätetään