Torstai, Kesäkuu 25, 2020, 09:57

Adam Pumps matkasi Ouluun

 Parviainen Heavy Oy järjesti alkavan kesän kunniaksi Facebookissa arvonnan, jonka palkintona oli tuliterä Adam Pumps polttoainesäiliön. Onnetar suosi 42-vuotiasta Tero Kaiposta.

 Oulussa asuva Kaiponen tekee kaivurikeikkoja minikaivureillaan oman yrityksensä Minikonepalvelut kautta. Kaiponen myös vuokraa koneita tarvittaessa. ­ Oululainen oli onnellisen yllättynyt voitostaan.
– Olihan se kieltämättä kivaa voittaa arvonnassa, Kaiponen kommentoi.
– Usein on tullut osallistuttua moniin eri arpajaisiin, mutta ikinä en ole mitään voittanut. Näkyy se joskus onnikin potkaisevan.
– Itselleni Adam Pumps polttoainesäiliö tuli tosi tarpeeseen ja käyttöön.

Tero Kaiponen ei ollut aiemmin kuullut Parviainen Heavy Oy:sta, mutta tulevaisuudessa voi hyvinkin olla, että onnekas arvonnanvoittaja voi hyödyntää yrityksen palveluja omassakin yritystoiminnassaan.
– Aiemmin en tiennyt hirveästi sen ihmeämmin Parviainen Heavy Oy:sta, mutta tutustuin nyt itsekin hiukan tarkemmin yrityksen taustoihin, Kaiponen kertoo.
– Kurottajan hankkiminen ei nyt ainakaan toistaiseksi ole ajankohtaista, koska ei ole ihan täysin omaa alaani. Mutta eihän sitä ikinä ei voi tietää, vaikka tähänkin tulisi lähdettyä joskus tulevaisuudessa.
– Huolloissa voisimme kuitenkin hyvinkin tehdä jatkossa yhteistyötä.

                                  Tilaa uutiskirjeemme
© Parviainen Heavy Oy - Kaikki oikeudet pidätetään