Huolto

Palvelemme asiakkaitamme vankalla ammattitaidolla ja yli 20 vuoden kokemuksella. Parviainen Heavy on valtuutettu Dieci-huoltokumppani.
Erikoisosaamistamme ovat luotettavat ja laadukkaat Dieci-koneet. Oma varaosamyynti tukee huoltotoimintaa – yleisimmät varaosat löytyvät usein omasta hyllystä. Huoltomme palvelee korjaamoltamme Mäntsälästä käsin tai laajan yhteistyöverkostomme avulla jopa kentällä tai omissa tiloissasi.

Huoltopalvelut ja takuu

Huoltopalveluumme kuuluvat takuun edellyttämät vuosihuollot sekä huollot käyttötuntien mukaan. Normaalisti koneen myyntiehtoihin kuuluu 12 kuukauden takuu.  

Neuvomme asiakkaitamme mielellämme kaikissa takuuasioissa.

Jatkettu takuu

Osana asiakaspalvelujen kehittämistä Dieci ja sen jälleenmyyjäverkosto ovat kehittäneet jatketun ohjelman, joka antaa asiakkaille mahdollisuuden nauttia normaalin 12 kuukauden takuuajan lisätakuuajasta. Diecin asiakas voi valita kahden pidennetyn takuuajan väliltä. Molemmat lisätakuutyypit tarjoavat joustavasti takuuajan pidentämisen 24 tai 60 kuukauteen ja asiakkaan valitseman työtuntien määrän mukaan.

Monimerkkihuolto

Huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä kurottajia ja koneita nopeasti ja luotettavasti. Kurottajien lisäksi huolletaan mm. pyöräkoneet (kiinteistötraktorit), trukit, henkilönostimet ja kaivinkoneet. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tilaa huolto

* - pakollinen kenttä
Kiireellisissä asioissa soitathan suoraan 0400 258 176 (Juha Parviainen) 

                                   Tilaa uutiskirjeemme
© Parviainen Heavy Oy - Kaikki oikeudet pidätetään