Yhteystiedot

Parviainen Heavy Oy

Toivolantie 8, 04600 Mäntsälä
044 362 3150
info@parviainenheavy.fi

Kurottajan puikoista kurottajakauppiaaksi

Oma yrittämisen taipaleeni alkoi jo reilut 20 vuotta sitten työmaalla Diecin ohjaimissa. Kuluneiden vuosien varrella Dieci-koneiden lisäksi nostopalvelujen tarjoaminen rakennusteollisuuteen onkin ehtinyt tulla hyvinkin tutuksi.

Omasta kokemuksestani tiedän, millaisia riskejä ja haasteita asiakkaamme työmailla päivittäin kohtaavat. Siksi osaamme auttaa aina oikein. Parviainen Heavy on Diecin Suomen maahantuoja.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen joko korjaamoltamme Mäntsälästä käsin tai laajan yhteistyöverkostomme avulla. Erikoisosaamistamme ovat luotettavat ja laadukkaat Dieci-koneet.

Tässäpä tämä, olipa sitten tarve uudelle koneelle, käytetylle koneelle, vanhan huollolle tai pelkille varaosille, elä suotta arkaile ottaa puhelinta käteen ja soitella! Eiköhän me aina joku ratkaisu keksitä.

Juha Parviainen

Laskutustiedot

Olemme siirtyneet sähköiseen laskutukseen ja toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa.
Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen.

Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme. Invoicing instructions in English, please contact leena.parviainen@parviainenheavy.fi

1. Verkkolaskut

Parviainen Heavy Oy, 2791302-9
Verkkolaskuosoite: 003727913029
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään
palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa. 
Sähköpostilaskun osoite: 27913029@scan.netvisor.fi

3. Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.
Parviainen Heavy Oy 
27913029
PL 100 80020
Kollektor Scan