Maahantuomme luotettavia ja laadukkaita Dieci-kurottajia rakentamiseen ja teollisuuteen.
Italialainen Dieci aloitti kurottajien valmistamisen ensimmäisenä Euroopassa jo vuonna 1983. Siitä lähtien innovaatioiden eturintamassa kulkeneella yhtiöllä on tällä hetkellä tuotannossa yli sata erilaista kurottajamallia, jotka edelleen valmistetaan Italiassa Ducatin, Ferrarin ja Maseratin naapurissa.

Oikea kurottaja tarpeeseesi

Kauppaan kuuluu aina vakiona käyttöönottokatsastus, tieliikennekatsastus sekä kuljettajan koulutus. Myös kurottajien vuosihuollot onnistuvat kätevästi kauttamme. Dieci-kurottajat valmistetaan tarpeisiisi sopivalla varustuksella.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeisiin sopiva kokonaisuus. Kurottajien ja varaosien lisäksi Parviainen Heavy on myös Adam Pumps -polttoainesäiliöiden maahantuoja.

Diecin kurottajien lisäksi valikoimamme kattaa vaihtelevan määrän eri merkkisiä käytettyjä, vaihtotarkastettuja ja -huollettuja kurottajia.

 

Diecin rakennusalan kurottajat

Parviainen Heavy Oy:n Diecien todella ainutlaatuisesta valikoimasta löytyy täsmälleen oikeat kantokyvyn- ja nostokykyominaisuuksien kurottajat jokaiselle rakennusalan yritykselle tai konevuokrausyritykselle kuormien siirto- ja nostotöiden suorittamiseen. Lisäksi teleskooppikurottajiin voi asentaa lisävarusteita, jotka tekevät niistä täydellisesti mukautettavia. 

Kiinteäpuomiset teleskooppikurottajat

Nivelpuomillinen teleskooppikurottaja

Pyörivä teleskooppikurottaja