Agri Max

AGRI MAX on Dieci-teleskooppikurottajien suorituskykyisin malli. AGRI MAX -sarjaan kuuluu tukevia ja vahvoja koneita, joiden tärkein omaisuus on suuri kantokyky. Nämä kurottajat sopivat erinomaisesti suurta nostokykyä vaativiin töihin samalla vähentäen työaikaa: taimi- ja oliivitarhoille, viljan- ja rehuntuotantoon, kierrätysteollisuuteen sekä biokaasulaitoksille.

Ajosuuntaa ja puomia ohjataan uudella CAN-väylän kautta toimivalla ohjaussauvalla. Saatavana koneisiin, joissa on hydrostaattinen voimansiirto PS Power Shift tai VS Vario System -voimansiirto, jossa on neljä ajotilaa: Normal, ECO, Creeper ja Loader.

Puomin voi varustaa ainutlaatuisella Easy Ride -järjestelmällä, joka tasaa ajoa ja vaimentaa töyssyjä ja iskuja vähentäen tärinää ajettaessa epätasaisessa maastossa kuorman kanssa. Moottoritila on suunniteltu eristämään melua ja optimoimaan lämmön siirtyminen.

ROPS-FOPS-hyväksytty ohjaamo on miellyttävä työympäristö, johon voi asentaa lisävarusteena myös ilmastoinnin. LCD-näytöllinen ajotietokone valvoo koneen toimintaparametreja.