Agri Plus

AGRI PLUS on kiinteäpuominen teleskooppikurottaja, joka on tarkoitettu erityisesti raskaaseen ja intensiiviseen käyttöön.

Voimansiirto voi olla kahta eri tyyppiä: PS Power Shift -voimansiirto, manuaali-/automaattivaihteisto, 6 vaihdetta eteen, 3 vaihdetta taakse ja polkimella ohjattava ryömitys varmistavat mahdollisimman suuren tehon kaikilla kierrosnopeusalueilla, tai innovatiivinen hydrostaattinen voimansiirto VS Vario System, joka varmistaa parhaan mahdollisen nopeus/teho-suhteen aina ja kaikissa olosuhteissa. Liikkeiden joustavuus on vertaansa vailla ja myös pienet liikkeet ovat millimetrin tarkkoja. VS EVO2 -voimansiirron ja elektroniikkaohjauksen käytön yhdistelmä säästää polttoainetta jopa 20 %.

Nostovarusteidensa ansiosta AGRI PLUS soveltuu erityisen hyvin raskaaseen ja intensiiviseen käyttöön. DCS (Descent Control System) -järjestelmä varmistaa puomin suurimman laskunopeuden myös moottorin tyhjäkäynnillä huolehtien uuden teleskooppikurottajan helposta ohjattavuudesta ja käyttömukavuudesta. Liikkeet ovat tarkemmat ja reaktiokyky on suurempi liikkeen alussa ja vakaus on parempi kaikissa olosuhteissa.

Lisäksi ympäristöolosuhteilla on vähemmän vaikutusta tähän koneeseen, ja se on käyttövalmis ja tehokas myös kylmällä hydrauliöljyllä. Ajosuunnan vaihto voidaan liittää ohjaussauvaan, jolloin ajon eri vaiheita on kätevämpi ja mukavampi ohjata. AGRI PLUS on lisäksi hyväksytty jopa 20 tonnin perävaunun vetämiseen maantiellä maksiminopeudella 40 km/h.