Yhteystiedot

Parviainen Heavy Oy 

Toivolantie 8, 04600 Mäntsälä

Juha Parviainen

juha.parviainen@parviainenheavy.fi

Kurottajan puikoista kurottajakauppiaaksi


Oma yrittämisen taival alkoi jo reilut 20 vuotta sitten työmaalla Diecin ohjaimissa. Kuluneiden vuosien varrella Dieci-koneiden lisäksi nostopalvelujen tarjoaminen rakennusteollisuuteen on ehtinyt tulla hyvinkin tutuksi.

Omasta kokemuksesta tiedämme, millaisia riskejä ja haasteita asiakkaamme työmailla päivittäin kohtaavat – ja siksi osaamme auttaa aina oikein. Parviainen Heavy on monimerkkikorjaamo.

Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen joko korjaamoltamme Mäntsälästä käsin tai laajan yhteistyöverkostomme avulla. Erikoisosaamistamme ovat luotettavat ja laadukkaat Dieci-koneet, mutta myös muun muassa Merlo- ja Manitou-kurottajat ovat meille tuttuja.

Tässäpä tämä, olipa sitten tarve uudelle koneelle, vanhan huollolle tai pelkille varaosille, elä suotta arkaile ottaa puhelinta käteen ja soitella! Eiköhän me aina joku ratkaisu keksitä.

Terveisin Juha

Laskutustiedot

Olemme siirtyneet sähköiseen laskutukseen ja toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. 
Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen. 

Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme. Invoicing instructions in English, please contact leena.parviainen@parviainenheavy.fi

1. Verkkolaskut


Parviainen Heavy Oy, 2791302-9 
 Verkkolaskuosoite: 003727913029 
Operaattori: Maventa (003721291126) 
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun


Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään 
palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.
Sähköpostilaskun osoite: 27913029@scan.netvisor.fi


• Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi. 
• Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb. 
• PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi). 
• PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja. 
• Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm. 
• Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen

3. Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun


Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.
Parviainen Heavy Oy 
27913029 
PL 100 80020 
Kollektor Scan

• Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, 
eikä mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta. 
• Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta varten. 
• Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.

                                  Tilaa uutiskirjeemme
© Parviainen Heavy Oy - Kaikki oikeudet pidätetään