Huollamme ja toimitamme varaosia myös muun merkkisiin kurottajiin

Parviainen Heavy on asiantunteva monimerkkikorjaamo. Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen sekä korjaamoltamme Mäntsälästä käsin että laajan yhteistyöverkostomme avulla.
Erikoisosaamistamme ovat luotettavat ja laadukkaat Dieci-koneet, mutta myös muun muassa Merlo- ja Manitou-kurottajat ovat meille tuttuja. Olipa sinulla sitten tarve uudelle koneelle, vanhan huollolle tai varaosille, voit aina ottaa yhteyttä meihin.

Yhdessä löydämme varmasti ratkaisun asiaan kuin asiaan. Huollamme ja toimitamme varaosia myös muun merkkisiin kurottajiin. Perheyrityksemme on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten.
Kuluneiden vuosien varrella olemme kasvaneet asiantuntijoiksi nostopalvelujen tarjoamisessa rakennusteollisuuteen. Kokemuksesta tiedämme, millaisia riskejä ja haasteita asiakkaamme työmailla päivittäin kohtaavat.
Kurottajat

Maahantuomme luotettavia ja laadukkaita Dieci-kurottajia

Huolto

Palvelemme asiakkaitamme vankalla ammattitaidolla ja yli 20 vuoden kokemuksella

Varaosat

Meiltä saat myös monipuoliset varaosien toimitukset luotettavasti
Romastor-kääntöpiikit

Maahantuomme myös pyöriviä Romastor-trukkipiikkejä. Niiden avulla kurottajan on mahdollista työskennellä pienessäkin tilassa. Kääntöpiikit pyörivät 360° oman akselinsa ympäri, ja niitä voi liikutella myös pystysuunnassa.

Ajankohtaista

Keskiviikko, Syyskuu 2, 2020, 07:25

Parviainen Heavy Oy:n uutiskirje 2/2020

Parviainen Heavy Oy:n kolmas uutiskirje on julkaistu. Uutiskirjeessä jälleen ajankohtaisia uutisia ja hyviä vinkkejä. Kannattaakin käydä siis liittymässä postituslistalle, niin saat jatkossa meidän tuoreet ja mielenkiintoiset uutisemme. Uutiskirjeemme voit tilata täyttämällä tietosi oheiseen lomakkeeseen.

Uusin uutiskirjemme on vastaavasti luettavissa osoitteessa: https://mailchi.mp/1df93f7b3d8a/parviainen-heavy-oyn-uutiskirje-32020?fbclid=IwAR0aVK_V66V3Iaehqh6zQ6LNUtC5SyddzZ97vqZv8JjyOQUvDiqZs4-auFE


Torstai, Kesäkuu 25, 2020, 10:04

Parviainen Heavy Oy:n toinen uutiskirje on julkaistu. Uutiskirjeessä jälleen ajankohtaisia uutisia ja hyviä vinkkejä. Kannattaakin käydä siis liittymässä postituslistalle, niin saat jatkossa meidän tuoreet ja mielenkiintoiset uutisemme. Uutiskirjeemme voit tilata täyttämällä tietosi oheiseen lomakkeeseen.

Uusin uutiskirjemme on vastaavasti luettavissa osoitteessa: https://mailchi.mp/64e5068fdd30/parviainen-heavy-oyn-uutiskirje-22020.


Torstai, Kesäkuu 25, 2020, 09:57

Adam Pumps matkasi Ouluun

 Parviainen Heavy Oy järjesti alkavan kesän kunniaksi Facebookissa arvonnan, jonka palkintona oli tuliterä Adam Pumps polttoainesäiliön. Onnetar suosi 42-vuotiasta Tero Kaiposta.

 Oulussa asuva Kaiponen tekee kaivurikeikkoja minikaivureillaan oman yrityksensä Minikonepalvelut kautta. Kaiponen myös vuokraa koneita tarvittaessa. ­ Oululainen oli onnellisen yllättynyt voitostaan.
– Olihan se kieltämättä kivaa voittaa arvonnassa, Kaiponen kommentoi.
– Usein on tullut osallistuttua moniin eri arpajaisiin, mutta ikinä en ole mitään voittanut. Näkyy se joskus onnikin potkaisevan.
– Itselleni Adam Pumps polttoainesäiliö tuli tosi tarpeeseen ja käyttöön.

Tero Kaiponen ei ollut aiemmin kuullut Parviainen Heavy Oy:sta, mutta tulevaisuudessa voi hyvinkin olla, että onnekas arvonnanvoittaja voi hyödyntää yrityksen palveluja omassakin yritystoiminnassaan.
– Aiemmin en tiennyt hirveästi sen ihmeämmin Parviainen Heavy Oy:sta, mutta tutustuin nyt itsekin hiukan tarkemmin yrityksen taustoihin, Kaiponen kertoo.
– Kurottajan hankkiminen ei nyt ainakaan toistaiseksi ole ajankohtaista, koska ei ole ihan täysin omaa alaani. Mutta eihän sitä ikinä ei voi tietää, vaikka tähänkin tulisi lähdettyä joskus tulevaisuudessa.
– Huolloissa voisimme kuitenkin hyvinkin tehdä jatkossa yhteistyötä.


Maanantai, Kesäkuu 1, 2020, 11:25

Diecin kuorottajat
Vaikka ajat ovat haastavat, niin nyt on erittäin otollinen tilaisuus ostaa uusi kone vanhan tilalle. Uuden koneen hankinnassa on mahdollisuus hyödyntää tuplapoistoa, ja tuoreesta koneesta voi tehdä 50% poistot verovuosille 2020-2023.

Koneiden, kaluston ja muun niihin verrattavan irtaimen käyttöomaisuuden korotetuista poistoista verovuosina 2020–2023 annettu laki tuli voimaan 1.1.2020, ja sitä sovelletaan ensimmäisen kerran verovuonna 2020. Lisää aiheesta verottajan sivuilla.


Perjantai, Toukokuu 15, 2020, 06:22

Parviainen Heavy Oy:n ensimmäinen ja tuore uutiskirje on nyt julkaistu. Seuraava on suunnitteilla jo kesäksi, jossa on luvassa mielenkiintoisia uutisia ja tarjouksia tuotteistamme. Kannattaakin käydä siis liittymässä postituslistalle, niin saat jatkossa meidän tuoreet ja mielenkiintoiset uutisemme. Uutiskirjeemme voit tilata täyttämällä tietosi oheiseen lomakkeeseen.

Uusin uutiskirjemme on vastaavasti luettavissa osoitteessa: https://mailchi.mp/010825479cd7/parviainenheavyuutiskirje.

                                  Tilaa uutiskirjeemme
© Parviainen Heavy Oy - Kaikki oikeudet pidätetään